♥ Välkomna till nya bloggen!

 
 
Hej och välkomna till lundahlfoto.blogg.se!
 
Nu är det dags att efter fem år på den gamla bloggen börja på något nytt. För ibland gäller det att bara ta tag i sina önskningar och jobba tills det leder dit man vill. Lite så har jag fått göra. Denna blogg har varit "påtänkt" ett bra tag nu, men det har aldrig känts som att det funnits tid att starta upp den. TID. Det är mycket annat i livet som tar tid. I mitt liv har det mestadels handlat om skolan, som jag väljer att lägga ner ganska mycket tid på.

För att bloggen ska komma igång ordentligt så tycker jag att det är fördelaktigt om kategorierna fungerar, och i alla fall innehåller minst ett inlägg. Så jag tänker börja med att slänga upp en del inlägg framöver :) En del bilder i inläggen kommer vara lite äldre medan andra bilder är nya och fräscha!
 
För er som inte följt mig sedan tidigare så heter jag Adine och jag är 22 år gammal. Jag gillar djur, natur och människor och med tanke på det senare så går jag lärarutbildningen på Linköpings universitet. Jag går nu mitt fjärde år och läser min fördjupning i svenska. Älskar att lära mig nya saker och att lära ut till andra. Fotografering är något jag värderar högt och sysselsätter mig med på fritiden och jag har även en hemsida. Bloggen kommer alltså innehålla mycket bilder! Jag bor tillsammans med fyra underbara katter och min pojkvän, som jag varit tillsammans med i 6 1/2 år.
 
Något annat som har hänt är att jag och min pojkvän har flyttat från vår 2:a till en 3:a! Så nu har vi och våra katter mer plats att springa omkring på (såklart att jag också springer omkring!), plus att jag har närmare till både skolan och mina vänner. Jag hoppas att ni kommer att gilla den nya bloggen och dess utseende. Den är något bredare än den förra, för att jag vill kunna visa upp mina bilder på ett bättre sätt. Bloggen har också en tydligare anknytning till min hemsida och min hobbyverksamet som fotograf.
 
Så varmt välkomna alla nya och gamla läsare ♥ Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0