♥ Min spökarmé

 
 
 
Titta vilka fina spöken jag gjort, bara för att det är Halloween ♥ Jag fick tipset från en blogg (som jag tyvärr inte minns namnet på) men det var verkligen smart - och framför allt enkelt! Spökena är gjorda av klubbor, som man bara trär servetter på och knyter om.  Jag hade inget bättre att knyta med än eltejp... Men det blev rätt coolt ändå. Roligast var definitivt att rita ansikten! Vad tycker ni om dem?
 

♥ The elephant behind the tree

 
 
 
Här kommer några bilder på mig fotograferat av Annie.
 

♥ Ida och Danne

 
 
 
I somras träffade jag mina "kusiner" vid den årliga marknaden och då passade vi även på att fota lite :) Ida och Danne väntar nämligen sitt första barn så det var väldigt roligt! Här är några av mina många favoriter på detta vackra par ♥
 

♥ Rosie med familj

 
 
 
I somras åkte mamma och jag ner till Eslöv för att hälsa på Rosie, som mamma har jobbat med. Vi åkte över till Danmark över en dag och hade det jättebra! Och innan vi åkte hem så fotograferade jag dem med deras nyaste tillskott i familjen - lilla Viktoria! ♥

♥ Höstens vackra färger

 
 
 
 
 
 
En dag i förra veckan när vädret var vackert så gav jag mig ut i skogen för att fota. Med fickan full av kastanjer och båda händerna fulla med både löv och äpplen promenerade jag tills jag hittade det jag sökte - en avskild skogsglänta med det perfekta ljuset ♥

♥ Bland gyllene björkar

 
 
 
I fredags träffade jag Annie och hon visade mig ett riktigt smultronställe som var fullt av vackra björkar. Vi var där ett bra tag och fotade tills våra fingar började frysa. Man måste verkligen passa på att vara ute så mycket man kan så länge hösten är vacker! Håller ni inte med? :)
 
 
 
 

♥ Hästfotografering till max

 
 
 
I september fick jag en mycket rolig fotoutmaning  - jag skulle nämligen fota alla hästar i samma stall, vid samma tillfälle! Det blev många fina bilder och här är några av dem ♥

♥ Lina

 
 
 
Fotograferade min vackra kusin i somras ♥

♥ Sara med familj

 
 
 
Fick äran att fotografera min studiekamrat Sara och hennes fina familj ♥

♥ Dessi

 
 
 
Fotade denna härliga tjej i början på sommaren :)

♥ Dennis på bal

 
 
 
"Vad är väl en bal på slottet..." undrar Dennis innan han gick på bal i maj 2013.

♥ Hundbröder

 
 
 
Sommaren 2012 fick jag i uppdrag att fotografera två hundar, som dessutom är bröder :) Superfina och duktiga modeller ♥

♥ Camilla och Micke

 
 
 
Förevigade Camilla och Mickes stora dag 2012-07-07 ♥

♥ Välkomna till nya bloggen!

 
 
Hej och välkomna till lundahlfoto.blogg.se!
 
Nu är det dags att efter fem år på den gamla bloggen börja på något nytt. För ibland gäller det att bara ta tag i sina önskningar och jobba tills det leder dit man vill. Lite så har jag fått göra. Denna blogg har varit "påtänkt" ett bra tag nu, men det har aldrig känts som att det funnits tid att starta upp den. TID. Det är mycket annat i livet som tar tid. I mitt liv har det mestadels handlat om skolan, som jag väljer att lägga ner ganska mycket tid på.

För att bloggen ska komma igång ordentligt så tycker jag att det är fördelaktigt om kategorierna fungerar, och i alla fall innehåller minst ett inlägg. Så jag tänker börja med att slänga upp en del inlägg framöver :) En del bilder i inläggen kommer vara lite äldre medan andra bilder är nya och fräscha!
 
För er som inte följt mig sedan tidigare så heter jag Adine och jag är 22 år gammal. Jag gillar djur, natur och människor och med tanke på det senare så går jag lärarutbildningen på Linköpings universitet. Jag går nu mitt fjärde år och läser min fördjupning i svenska. Älskar att lära mig nya saker och att lära ut till andra. Fotografering är något jag värderar högt och sysselsätter mig med på fritiden och jag har även en hemsida. Bloggen kommer alltså innehålla mycket bilder! Jag bor tillsammans med fyra underbara katter och min pojkvän, som jag varit tillsammans med i 6 1/2 år.
 
Något annat som har hänt är att jag och min pojkvän har flyttat från vår 2:a till en 3:a! Så nu har vi och våra katter mer plats att springa omkring på (såklart att jag också springer omkring!), plus att jag har närmare till både skolan och mina vänner. Jag hoppas att ni kommer att gilla den nya bloggen och dess utseende. Den är något bredare än den förra, för att jag vill kunna visa upp mina bilder på ett bättre sätt. Bloggen har också en tydligare anknytning till min hemsida och min hobbyverksamet som fotograf.
 
Så varmt välkomna alla nya och gamla läsare ♥ Nu kör vi!

RSS 2.0