♥ Vår vid östkusten

 
 
 
Solen tittar fram allt mer om dagarna och det är underbart! ♥ Hemhemma har påskliljorna redan börjat titta upp i landet, och jag känner mig alltmer pepp på att ge mig ut och leta egna vårtecken! Favoriten är snödropparna - de är så fina! Vilket är ditt bästa vårtecken? ♥
 
I går var jag på besök hos min fina kusin, hennes kille och deras son Leon. Han är bara två månader gammal och hur charmig som helst! Vi riggade upp deras vardagsrum och fotograferade mängder med bilder. Det var himla roligt och Leon var en duktig modellbebis ♥ Så nu sitter jag och redigerar för fullt denna härliga söndag! Jag får se om jag eventuellt får visa några bilder vid ett senare tillfälle :)
 

♥ Vinterns sista andetag

 
 
 
Hej på er ♥
 
För det första känner jag ett behov av att be om ursäkt för min frånvaro på bloggen. Det beror helt enkelt på att plugget har tagit upp mycket av min tid. Ibland gör det mig galen, eftersom veckorna bara försvinner... Och det är inte bara veckorna som försvunnit, utan vintern verkar vara över för i år. Fåglarna kvittrar vårsånger, och inte gör det mig något! Jag ser fram emot soliga vårdagar :) Gör inte ni?
 
Idag skrev jag tenta i litteraturhistoria och det handlade om 1800-talets litteratur. Igår när Tom förhörde mig så kändes det som att jag inte kunde någonting, vilket inte var särskilt uppmuntrande. Men så när jag satt och skrev så flöt det på och det kändes som att jag kunde precis allting! Mycket märkligt det där, hur det kan variera från dag till dag. Jag har visst mer kunskaper inom mig än jag tror :) Det är också alla hjärtans dag idag, så jag ska hem i helgen och fira pappa som också fyller år.
 
Vad ska ni göra i helgen?
 

RSS 2.0