♥ Sandra

 
 
För en vecka sedan åkte jag och Sandra ut till skogen för att ha en fotosession bland vitsipporna ♥ Lite synd var dock att många av vitsipporna redan hade börjat "göra sig i ordning för kvällen" och var inte jätteglada - men det blev fina bilder ändå! Jag var glad och Sandra var glad + galen humor från bådas sida. Kan det bli bättre? Jag tror inte det! :) Vill ni se fler bilder på Sandra från vår fotografering så finns det på min hemsida: www.lundahlfoto.se!

♥ Blåsippor

 
 

♥ Tussilago

 
 
 
 

♥ Fotograf i motljus

 
 
En kväll när jag och Annie var ute så passade vi på att fotografera i det underbara motljuset ♥ Sååå himla fint! Vi ville typ inte gå hem, så vi var ute tills solen gick ner och då blev det kallt fort. Vad tycker ni om bilderna? :)

♥ Att ta sig tid

 
 
Ååååh, vad härligt det är med vår! Det går inte att säga för många gånger. Älskar att blommorna tittar upp ur backen vart man än vänder blicken när man promenerar runt i skogen ♥ Det är viktigt att ta sig tid att faktiskt gå ut och njuta! Jag har fotat blåsippor och tussilagos i flera omgångar och det är så härligt att bara lägga sig ner på mage - mitt i skogen! I love it ♥ Så ut med er och njut, njut, njut!

♥ Glad Påsk!

 
 
 
Glad Påsk! ♥

RSS 2.0