♥ Och så kom vintern till slut

 
 
I söndags åkte jag tillbaka till Linköping efter julfirandet hemhemma. Mitt i snöstormen åkte vi, och bilresan tog tre timmar istället för två. Men det var skönt att komma hem :) Katterna trivs bäst hemma också - såklart. I måndags fick jag mitt efterlängtade objektiv (12-24 mm) som jag väntat på i över två månader. Det var beräknat till januari så jag var jätteglad när det kom tidigare! Då var jag ju såklart illa tvungen att planera vart jag skulle testfota! Så i tisdags bar det av till Tinnerö. Sista bilden är fotad med det nya objektivet, och de andra bilderna med mitt 50 mm. När jag först testade objektivet blev reaktionen (som med de flesta nya objektiv) "WOOOW!". Haha :) Hoppas allt är bra med er och att ni har fått lite snö! Även om det kanske inte håller i sig så är det mysigt ♥

♥ God Jul till er alla!

 
Såhär såg årets julkort ut från mig, sambon och våra fyra ulltussar ♥ Zebolon (vår svarta hankatt) är lite inklistrad och fejkad sådär, men han måste ju få vara med på julkortet han också! Det är så att han inte gärna vill bli fotograferad med mina studioblixtar. Han flyr fältet direkt! Och denna bild är den enda jag lyckats få - men det är en bra bild, så jag klagar inte :) God Jul på er alla! 

♥ Let it snow

 
Detta är en bild jag fotade för 3 år sedan men inte redigerat förrän idag. I kind of like it ♥ Glad 4:e advent!

♥ Lusse lelle, lusse lelle

 
Jag ÄLSKAR lussekatter. Varje år säger mamma: "Äh, vi bakar inte så många i år - de går ju ändå inte åt". Då tänker jag bara JOOO? Jag kan ta allihop annars! ♥ Nam nam nam...

♥ Ingen snö, men frost däremot

Än så länge har det inte snöat ordentligt i år, och vädergubbarna menar att de flesta i landet inte får någon snö till jul. Men frost har vi ju haft, i alla fall här uppe i Östergötland. Det är ganska fint och mysigt det också ♥ Men ändå, inte riktigt tillräckligt. Jag kan inte förstå att det är jul nästa vecka, och jag kan heller inte förstå att året är på väg att ta slut.
 
Kanske ännu konstigare, är att jag har arbetat som lärare de senaste 4 veckorna. Och det har jag inte ens bloggat om. Jo, jag fick ju en anställning som vikarie där man åker runt på olika skolor vid behov. Dag 2 på det arbetet gick jag och fick en spontanintervju med rektorn på skolan (där jag vikarierade just den dagen) och så POFF fick jag en visstidsanställning! :) Så jag har arbetat som svensklärare på en gymnasieskola. Det kommer jag att fortsätta med en bit in i januari också!  Men snart får jag jullov ;)

RSS 2.0