♥ Finaste Atlas!

Jag fick möjlighet att åka och hälsa på en av Ellie och Elissas två bröder för några veckor sedan. Det var så mysigt att träffa honom och jag uppskattar verkligen kontakten jag har med hans ägare. Visst är han vacker, Atlas? ♥

♥ Några macrobilder


♥ Fredrik och Samias bröllop!

 
Nu är det snart tre veckor sedan jag fotograferade årets häftigaste bröllop! Det var mellan Fredrik och Samia i Gamla Linköping. Inga klassiska vita klänningar och brudbuketter här inte, utan detta bröllop var vackert och personligt! Kika in på min hemsida under Galleri > Bröllop för att se fler bilder på detta underbara par!

♥ Gant's

 
Sist jag var hemhemma var det jättevarmt! Jag kom hem tidigt på förmiddagen och fotade dessa bilder omkring 10 - efteråt var jag helt slut! Gant's med för den delen. Han låg där under vinbärsbuskarna och vilade för att undkomma hettan. Vill fota honom så mycket jag kan, han är trots allt 18 år nu. Han är så fin ♥ Nu däremot vet jag inte vart sommaren har tagit vägen. Förkyld har jag blivit också. Hoppas att solen kommer tillbaka någon gång - det är så tråkigt när det är mulet och mörkt varje dag! Håller ni inte med? :)

♥ Hackspett

 

♥ Detaljer i vår vackra natur


♥ My car

Lite gammal, lite rostig och lite smutsig här och där - men det är denna bil jag håller kär ♥ Haha, vad poetiskt det blev! Juli är här - och värmen likaså :) Man kanske ska ta den där gamla skrothögen och upptäcka nya platser?
 
Sambon ringde mig tidigare idag och sa "Ska du inte gå ut? Det är jättefint väder och varmt och skönt!". Jaha, tänkte jag, och tog mig en promenad till affären. Det var skönt att komma ut, absolut, men det var GALET varmt och det blåste ingenting. Så idag blir det ingen tur med bilen kan jag lova ;) Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0